Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvůrčí psaní - psaní knih

27. 12. 2014

Čáu, tenhle článek bude o tom, co mě v poslední době nejvíc baví. A to jest-psaní knížek. Tento článek bude trochu delší. Od malička, co jsem se naučila psát, začala jsem psát různé příběhy, malé knížečky a podobně. Jak čas letí, začala jsem psát čím dál, tím tlustší a větší knihy (jestli se tomu tak dá říkat, jak pak můžete sami posoudit z obrázků na konci článku). Teď dokončuju knihu s názvem "Holka jménem Amy, aneb, co mi život změnilo". Tuto knihu jsem psala do takového deníku ručně a teď ji přepisuju do počítače, takže kniha hotova úplně hned nebude. winkRozhodně bych ji potom chtěla vydat. Vždy jsem psala ručně knížky, ne na počítači, poněvadž jsem na PC moc rychle nepsala (teď píšu rychleji, ale stále ne všemi deseti).

Tady jsem zaregistrovaná a dávám tady svoje díla. smiley Tak se podívejte: http://www.piste-povidky.cz/profil/Sarisom

Začátkem školního roku jsem začala chodit do kroužku Tvůrčí psaní. Jsem moc ráda, moc mi to pomáhá. P. uč. mi říkala, že mám začít psát své knihy jen a jen a rovnou na počítači, protože to je, za prvé, na dlouho, přepisovat z listu papíru, ručně popsaného, do PC celý např. příběh, za druhé, je to lehčí a bylo by nevhodné třeba na střední škole odevzdávat nějakou důležitou slohovku, která bude ručně napsaná. indecision Dostala jsem také na Vánoce knihu o tvůrčím psaní. To jsem taky ráda. Dozvídám se nové a užitečné věci.

O knize "Holka jménem Amy..." možná napíšu samostatný článek. Kdy a jak a co, o čem přesně je a podrobněji Vás seznámím s touto knihou. Psaní mě opravdu baví. I psaní slohových prací. Co Vás? Máme společný tento zájem? Co Vám v tomto oboru nejde? Podělte se se mnou v komentářích, prosím. Mně baví žánr dívčích románů. Ale ne o lásce. Zkrátka píšu a ráda čtu něco takového, v tomhle stylu: dívka píše svůj deník a tam píše, co dělá, cítí, co si myslí atd. Něco v tomhle smyslu. Můžu doporučit série knih "Páté srdce". Je jich 10. Jsou v tomhle stylu. Taky něco podobného je kniha s názvem "13" (a další díly této knihy) a trošku něco odlišnějšího, ale z nějakého toho pohledu je to taky podobné - "Řekni vlkům, že jsem doma".

Tak zase příště, u jiného článku, ahój! angel

 

moje.jpg Tady, do tohohle deníku jsem psala knihu "Holka jménem Amy...".

 

 

 

 

moje1.jpg  Aby jste mi věřili, že tady je něco napsané. laugh

 

 

 

 

moje3.jpg Omlouvám se za kvalitu fotek!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nojo. :)

,31. 12. 2014 19:24

Slečna ilustrátorka se jmenuje Wendulka. :D :D

Obrázky!

Vendulkaaa,30. 12. 2014 13:05

A co ilustrátorka? :o :D